Продукта SNAIL OPERATOR – лечение с екстракт градински охлюв

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Добре дошли!

Екипът на Здравитал Ви пожелава приятно четене. Разглеждайте ежедневно нови здравни публикации.

Продукта Snail Operator е специално разработен от БАН натурален продукт с екстракт от Градински охлюв (Helix aspersa) с благоприятно влияние врху стомашно-чревния тракт и имунната система. Насочва се към предотвратяването и потискането на нежеланите странични ефекти при хората, подложени на лъче и химиотерапия. Продуктът е със свидетелство за регистрация на полезен модел номер: 4014 U1 (Състав на сироп, предотвратяващ негативните странични ефекти от химиотерапия).

Какъв е състава на продукта Snail Operator?

Екстракт от Helix aspersa в продукта Snail Operator

продукта Snail Operator

Богат на биологично активни съединения като колаген, еластин, алантоин, глюкозамингликани, протеогликани, пептиди, гликопептиди, гликолова киселина, витамини A, C и E. Много близки по състав и структура до тези в човешкия организъм. Подсилват регенерирането на тъканите, подпомага правилната функция на храносмилателната система. Подсилва имунитета и дава енергия на организма.  Не случайно е една от основните съставки в продукта Snail Operator.

Декспантенол (провитамин B5) в продукта Snail Operator

продукта Snail Operator: B5

Витамин В5 има важни функции за организма ни като превръщането на храната в глюкоза и разграждането на мазнините, синтезиране на холестерол, образуване на хормони, свързани с полова система и стреса и производство на червени кръвни клетки. Черния дроб също се нуждае от него, за да метаболизира безопасно някои лекарства и токсини.  Открива се както в продукта Snail Operator, така и в много от растителните и животинските продукти, включително зърнени храни, яйца, мляко и бобови растения. Намира приложение при депресия, диабетни рани, напредваща имунна недостатъчност, подобряване на мускулния тонус, инфекции на езика и лигавицата. Използва се при поддържаща терапия срещу страничните ефекти на лъчетерапията върху кожата и косата.

Екстракт от цветове на Невен в продукта Snail Operator

продукта Snail Operator: невен

Невена е растение, което исторически е било ползвано за множество различни заболявания, главно тези засягащи кожата, като например при заздравяване на рани, както и инфекции. Невенът също се използва като средство за намаляване на болката и възпалението, има болкоуспокоителни и прововъзпалителни свойства. Цветовете на невена, използвани в продукта Snail Operator са богати на антиоксиданти, имат противовъзпалителни съединения. Използва се дори за заздравяването на рани и кожни язви.  Помага за по-добро орално здраве и често се насочва към заболявания на устната кухина.  

Антиоксидантоното съдържание на невена може да осигури противотуморни ефекти. Проучвания показват, че флавоноидите и тритерпеновите антиоксиданти на невена могат да се борят  с левкемия, меланом, ракови клетки на дебелото черво и панкреаса.

5 невероятни ползи от Невена!


Витамин Е в продукта Snail Operator

Витамин Е е признат за най-мощният антиоксидант и взема участие в синтеза на половите хормони, на кортикостероидите и хормоните на аденофипофизата. Витамин Е се състои от 8 химически различни форми, наричани още карболови киселини. Той подобрява антиоксидантни стрес, като работи заедно с група хранителни вещества. Освен това Витамин Е, съдържащ се в продукта Snail Operator:

  • Балансира хоестерола– Нивата на холестерол са в естественото си състояние са балансирани и нормални. При окисление обаче, той става опасен. Според изследвания, Витамин Е служи като защитен антиоксидант, който се бори с окисляването на холестерола.
  • Балансира хормоните– Насочва се към ендокринната и нервната система и дава енергия и тонус на организма. Това е една от малкото причини да бъде използван в продукта Snail Operator
  • Предотвратява сърдечните заболявания – Съществуват много твърдения, че витамин Е помага в предотвратяването или забавянето на появата на сърдечни заболявания. Смята се, че витамин Е елиминира кръвните съсиреци, които са основен причинител на сърдечните пристъпи.
  • Подсилва имунната система– Той повишава нивата на образуването на имунни клетки, наречени Т-клетки. Това са бели кръвни клетки, играещи важна роля в имунната система. Помагайки за поддържането им, те се размножават правилно и работят заедно с другите имунни процеси.  
продукта Snail Operator: витамин Е

Какво се случва при недостиг на витамин Е.

Ниските нива на Витамин Е са свързани с проблеми на храносмилателната система, особено когато хранителните вещества се абсорбират слабо от храносмилателния тракт.

  • Суха и груба кожа
  • Хормонални смущения
  • Анемия
  • Мускулна дистрофия
  • Некроза на черния дроб
  • Ранна ембрионална бременост
  • Нарушена сперматогенеза
  • Нарушен полов цикъл

Така, че помислете за приема на продукти като Snail Operator.

Как действа на организма Snail Operator

При приложението на лъче и химиотерапия, човешкия организъм получава различни странични ефекти. Раздразняват се лигавиците в устната кухина и гастроинтестиналния тракт, което води до дискомфорт, болки и неминуемо се отразява цялостно върху организма. След химиотерапия се появява усещане за слабост, показателите на хемоглобин и тромбоцити могат да занижат нивата си. Snail Operator влияе благоприятно върху стомашно-чревния тракт, имунитета и жизнените сили.

Мнението на д-р Чавдар Ботев за продукта

„В научни публикации съществуват неоспорими данни за изключителните регенериращи свойства на продуктите с екстракт от охлюв. Съответно аз започнах да съветвам пациентите, които са се обърнали към мен за консултация, да използват продуктите със съдържание на екстракт от охлюви, като Snail Operator. Твърдя, че ако болните взимат тези продукти през целия курс на лечение, те са с много по-малко усложнение от страна на лигавиците на гастроинтестиналния тракт, чувстват се много по-силни и съответно получават навреме последващите курсове химиотерапия.

Ппродукта Snail Operator, който поради високото съдържание на слуз от охлюви, се оказа със значително по-добър регенеративен ефект при запазване на лигавиците при пациенти по време на химиотерапия. Считам, че трябва да направим тази информация и този продукт достъпни за всички онкоболни пациенти.”

Заключение

Продукта Snail Operator e революционна здравна добавка, която осигурява широк спектър от ползи за своите потребители. Тя не само спомага за подобряване на стомашно-чревния тракт, укрепване на имунната система и намаляване на страничните ефекти от химиотерапията, но също така помага за насърчаване на цялостното здраве.

Петя Василева

Петя Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Гарантирана сигурност чрез reCAPTCHA и Google.Политиката за поверителност и Условията за ползване се прилагат.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Харесваш статиите ни? Абонирай се!

Абонирайки се ще получавате известия за нашите последни публикации!

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни