Рак (Cancer)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Cancer Рак Здравитал

Хороскоп за Рак за за 26 февруари - 3 март

Тази седмица представителите на зодиакалния знак Рак могат да очакват емоционално интензивен период, което може да има както положително, така и отрицателно отражение върху тяхното здраве. Луната, вашата управляваща планета, подчертава значението на емоционалната устойчивост и нуждата от грижа за вашето вътрешно аз.

Здравословно състояние: В този период е важно да обърнете внимание на вашето емоционално благополучие. Намерете време за дейности, които ви успокояват и радват, като например четенето на книга, слушането на музика или разходки на открито. Пазете се от стреса и не позволявайте на външните обстоятелства да влияят негативно на вашето настроение.

Щастливи дни: Вторник и неделя ще бъдат особено благоприятни за вас, когато вашата енергия ще бъде на върха и ще имате възможността да се грижите за себе си и своето здраве.

Щастливи числа: 2, 8 и 16

Щастливи камъни: Лунен камък и перла. Лунният камък подпомага емоционалната балансираност и носи усещане за вътрешен мир, докато перлата помага за прочистване и укрепване на вашите емоционални енергии.

Щастливи билки: Камила и лавандула. Тези билки могат да бъдат изключително полезни за успокояване на ума и подобряване на качеството на съня. Разгледайте възможността да добавите камилски чай към вашата вечерна рутина или да използвате лавандулово масло за релаксиращ ароматерапевтичен ефект.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни