Количка

Стрелец (Sagittarius)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Sagittarius Стрелец Здравитал

Хороскоп за Стрелец за 5 юни - 11 юни

В здравословно отношение това ще бъде седмица, в която проблемите, с които се сблъсквате, ще се дължат предимно на стрес. Възможно е да ви притесняват проблеми, свързани с кожата, така че трябва да бъдете малко по-внимателни по отношение на диетата и навиците си за сън. 

Благодарение на навременното лечение Стрелецът в началото на седмицата ще се чувства доста добре. Луната в Козирог влияе на качеството на зрението. Ако изпитвате сърбеж и парене в очите, ограничете времето, през което работите на компютър. Направете си компрес от отвара от лайка или още по-добре изплакнете очите си с нея.

В средата на седмицата ще бъдете обзети от енергия. Слънцето в Близнаци се характеризира с такива качества като контактност, изобретателност.

В последната четвърт на Луната организмът е настроен за прочистване, той активно се отървава от всичко излишно. За да облекчите малко черния дроб, обърнете внимание на добавки с бял трън.
Към края на седмицата определено психическият стрес ще бъде много по-малък и ще се чувствате по-добре и позитивно настроени. Тези от вас, които страдат от проблеми с кръвното налягане, ще се чувстват много по-добре.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни