Количка

Дева (Virgo)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Virgo Дева Здравитал

Хороскоп за Дева за 18 септември-24 септември

Вашият управител, Меркурий, ще стане директен и това ще бъде голямо облекчение за физическото и психическото ви здраве. Това е много добро време за вас и щастието ви ще се увеличи. За да подобрите здравето си, дайте приоритет на балансирана диета, богата на плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни, като същевременно поддържате физическа активност чрез редовни упражнения. Освен това се уверете, че получавате достатъчно качествен сън, за да поддържате цялостното си благосъстояние.

Ако сте имали някакви проблеми като мигрена, подобни неща ще изчезнат и това ще е облекчение. Перспективата ви ще се подобри, а това ще ви даде по-добри възможности.

Слънцето и Марс ще окажат влияние върху здравето на очите, така че когато две огнени планети задействат очите, трябва да внимавате за здравето на очите си. За да подобрите здравето на очите, е важно да поддържате балансирана диета, богата на витамини и антиоксиданти, като витамин А и С, които могат да поддържат зрението и да намалят риска от свързани с възрастта очни заболявания.

Освен това редовното практикуване на очни упражнения и почивките от цифровите екрани могат да помогнат за намаляване на напрежението в очите и да насърчат цялостното им благосъстояние.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни