Дева (Virgo)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Virgo Дева Здравитал

Хороскоп за Дева за 26 февруари - 3 март

За Девите, предстоящата седмица изглежда благоприятна за внимание към детайлите относно здравето и благополучието. Меркурий, вашата управляваща планета, акцентира на необходимостта от организация и планиране във всички аспекти на живота, включително и в грижата за здравето.

Здравословно състояние: Тази седмица е подходяща за преглед на вашите здравни навици и въвеждане на необходимите корекции. Подходът ви към храненето, упражненията и управлението на стреса може да се нуждае от фин настройка. Слушайте тялото си и ако усетите нужда от почивка или промяна в рутината, не пренебрегвайте тези сигнали.

Щастливи дни: Сряда и петък ще бъдат особено благоприятни за вас, когато може да почувствате, че вашите усилия за подобряване на здравето дават резултати.

Щастливи числа: 4, 12 и 23

Щастливи камъни: Яспис и сапфир. Ясписът е известен със своите заземяващи свойства, които могат да ви помогнат да останете съсредоточени върху здравето си, докато сапфирът може да подобри вашата ментална яснота и концентрация.

Щастливи билки: Риган и мелиса. Риганът може да подкрепи храносмилането и имунната система, докато мелисата е известна със своите успокояващи свойства, които могат да помогнат при управлението на стреса и подобряване на качеството на съня.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни