Количка

Овен (Aries)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Aries Овен Здравитал

Хороскоп за Овен за 25 септември-1 октомври

Личният ви живот и здравето ви ще бъдат в центъра на вниманието тази седмица, защото пълнолунието ще бъде в Овен. Тази лунна фаза често прави емоциите и инстинктите по-силни, което може да се прояви физически. Възможно е през това време да се чувствате по-енергични и жизнени, което го прави идеално за физически дейности и грижа за себе си. Но внимавайте за емоционални възходи и падения, тъй като те могат да се отразят на здравето ви. 

Важно е да поддържате емоциите си балансирани за вашето благополучие. Слънцето е в седми дом, което означава, че долната част на бедрата ви ще бъде активна. Притесненията за здравето през този период може да са свързани със стреса във взаимоотношенията, тъй като седмият дом е свързан с връзките “един срещу друг”. 

Обърнете внимание на това как взаимоотношенията ви влияят на емоциите и психичното ви здраве, защото стресът и конфликтите могат да навредят на цялостното ви здраве. Редовните физически упражнения и управлението на стреса могат да ви помогнат да запазите равновесие. Моля, използвайте тази луна, за да прекратите конфликтите си.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни