Количка

Овен (Aries)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Aries Овен Здравитал

Хороскоп за Овен за 29 май - 4 юни

През последната седмица на май здравният хороскоп препоръчва да се състави диетично меню. В навечерието на лятната ваканция темата за отслабването става особено актуална. През първите дни на юни се откажете от сладките и нишестените храни, отдайте предпочитание на нискокалоричните ястия.

В началото на седмицата Овните не бива да се страхуват от операции: Луната във Везни предвижда безболезненото вадене на зъби. Ако терапевтичното лечение не дава резултат, доверете се на вашия стоматолог. Не затопляйте мястото на нараняването, това ще доведе до сериозни усложнения след операцията.

В средата на седмицата може да имате силна кашлица. Слънцето в Близнаци управлява бронхите и белите дробове. Ако чувствате недостиг на въздух, летаргия и апатия, седмичният здравен хороскоп за Овен ви съветва да се обърнете към пулмолог. При подходяща терапия заболяването ще премине бързо, без да остави никакви последствия.

През уикенда Овните трябва да се доверят на интуицията си. Фазата на нарастващата Луна е време на надежди, жизнеността постепенно се приближава към своя връх. За да разберете накъде да поемете, опитайте се да разшифровате мечтите си. Нощните видения от този период са изпълнени с особен смисъл, те предусещат бъдещето.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни