Близнаци (Gemini)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Gemini Близнаци Здравитал

Хороскоп за Близнаци за 13 май - 19 май

Близнаците могат да очакват седмица, пълна с ментална стимулация, но трябва да внимават да не се изтощят от прекалено много ангажименти. Стресът може да се отрази на съня и общото благосъстояние. Наблегнете на баланса между работа и почивка, за да поддържате вашето здраве.

Щастливи билки: Босилек и мента са особено подходящи за вас тази седмица. Тези билки могат да подпомогнат усещането за успокоение и да подобрят храносмилането, което може да бъде нарушено от стреса.

Щастливи камъни: Аквамарин и берил са камъни, които ще донесат късмет на Близнаците тази седмица. Аквамаринът помага за намаляване на стреса и укрепва комуникацията, докато берилът стимулира яснотата на ума и повишава енергията.

Щастливи дни от седмицата: Вторник и петък ще са особено благоприятни за вас, като дни, в които да предприемете нови здравни инициативи или да се заемете с решаването на сложни задачи.

Щастливи числа: 3, 11 и 21 са числа, които ще ви носят късмет в здравословен и личен план през тази седмица.

Съвети за здравето:

  1. Опитайте да включите умерена физическа активност в ежедневието си, като ходене или лека йога, за да поддържате тялото активно и ума – ясен.
  2. Направете опити за медитация или дълбоко дишане, за да управлявате стреса и да подобрите концентрацията.
  3. Приемайте достатъчно вода и се старайте да храните тялото си с балансирана диета, богата на плодове и зеленчуци, за да поддържате енергията си на оптимално ниво.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни