Количка

Близнаци (Gemini)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Gemini Близнаци Здравитал

Хороскоп за Близнаци за 5 юни - 11 юни

Тази седмица трябва да се погрижите да се наспите добре. Отдихът сред природата ще ви донесе спокойствие, а през първата седмица на юни здравният хороскоп препоръчва да прекарвате повече време на открито.

В началото на седмицата Близнаците трябва да бъдат по-внимателни, когато вдигат тежки неща. С Луната в Козирог може да се появят силни болки в гърба. Ако се налага да стоите дълго време, опитайте се да пренасяте тежестта последователно, като се прехвърляте от крак на крак. При работа в седнало положение наблюдавайте стойката си, променяйте по-често позицията на тялото си.

В средата на седмицата ще се усетят преживени по-рано емоционални преживявания. Със Слънцето в знака Близнаци рисковата зона в организма е нервната система. За да се разсеете от стресова ситуация, седмичният здравен хороскоп за Близнаци препоръчва да визуализирате приятни мисли.

В последната четвърт на Луната организмът е принуден да се справи с повишения стрес. За да си осигурите малко релаксация, отидете на СПА-салон или направете нещо приятно за вас, с което ще се отървете от негативните мисли и в същото време ще си починете от натоварената седмица.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни