За нас

Интересна информация за нашия бранд

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗДРАВИТАЛ

В динамичния и напрегнат свят, в който живеем, ни остава все по-малко време и  енергия да се грижим за здравето си. А то постепенно се руши, както от стреса, така и от прекъснатата връзка с природата и нейните богатства. Ние силно вярваме, че ключът към човешкото здраве и пълноценен начин на живот е възстановяване на връзката човек-природа, че няма по-естествена от тази връзка и затова предлагаме натурални продукти, включващи изцяло природни вещества. До няколко години, човекът отново ще се обърне изцяло към природата и здравословния начин на живот. Въпреки глобализацията, въпреки технологиите, вярваме, че хората ще разберат, че само природата е  тяхната естествена среда.
 
Ние ще работим като предлагаме изцяло природни продукти за Вашето здраве, енергия, красота и по-добър живот. Ще продължим нашата мисия да Ви доставяме здраве и енергия като Ви предлагаме най-добрите продукти на изцяло натурална основа. Търсете новите ни продукти в сайта с познатия стикер “Здравитал”.
 
„Арко Дизайн” ЕООД е търговско дружество с ЕИК: BG 201443036, което създава и поддържа електронния магазин www.zdravital.bg. „Арко Дизайн” ЕООД има пълните права едностранно да променя съдържанието на интернет сайта, както и начините на достъп до него.
Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни