Везни (Libra)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Libra Везни Здравитал

Хороскоп за Везни за 22-28 април

Здравословно състояние: Везните могат да очакват седмица, в която емоционалният баланс играе ключова роля за физическото здраве. Възможно е да изпитате някои моменти на стрес поради социални ангажименти или работни задачи. Осигуряването на достатъчно време за отдих и релаксация ще бъде от съществено значение за поддържането на вашето здраве.

Щастливи билки: Роза, липа и мента. Розата ще ви помогне да се чувствате успокоени и ще подобри настроението ви, липата е известна със своите успокояващи свойства, особено при напрежение, а ментата стимулира ума и освежава тялото.

Щастливи камъни: Опал и лазурит. Опалът подпомага емоционалното изразяване и помага при пречистването на енергията, докато лазуритът насърчава яснотата на ума и облекчава стреса.

Щастливи дни от седмицата: Петък и неделя. В тези дни е добре да се фокусирате върху самопогрижа и да се отдадете на дейности, които ви зареждат позитивно.

Щастливи числа: 6, 13 и 21. Използвайте тези числа като напътствие при планиране на здравни инициативи или вземане на важни решения свързани с благосъстоянието.

Съвети за здравето:

  • Стремете се към балансирана диета, като включите разнообразие от хранителни вещества, които поддържат енергията и стабилността ви.
  • Включете умерени физически упражнения, като пилатес или лека аеробика, които помагат за укрепване на тялото без излишно напрежение.
  • Опитайте да поддържате редовен сън и релаксиращи вечерни ритуали, които ще ви помогнат да управлявате стреса и да подобрите качеството на съня си.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни