Количка

Водолей (Aquarius)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Aquarius Водолей Здравитал

Хороскоп за Водолей за 18 септември-24 септември

Меркурий се превърна в директен, така че това ще бъде голямо облекчение за вас. Преживяхте много притеснения по различни въпроси, особено по отношение на финансите. Важно е да обърнете внимание на психичното здраве, тъй като този транзит може да доведе до интензивни мисли и дискусии, свързани с по-дълбоки емоции и психологически проблеми.

Участието в открита и честна комуникация с доверени лица може да бъде от полза през този период за по-добро психическо и емоционално здраве. Поддържането на здравето на отделителните органи, като бъбреците и пикочния мехур, е от решаващо значение за ефективното отстраняване на отпадъците и цялостното благополучие.

Правилната хидратация, балансираното хранене и редовните физически упражнения могат да допринесат за оптималното функциониране на тези органи и да помогнат за предотвратяване на инфекции на пикочните пътища и проблеми, свързани с бъбреците. Областта на глезена е много чувствителна, затова трябва да внимавате, когато ходите и тичате.

Ако имате непоносими менструални проблеми, трябва да отидете на лечение. PCOS може да доведе до различни здравословни проблеми, включително безплодие, инсулинова резистентност и повишен риск от диабет тип 2, което подчертава важността на ранното диагностициране и лечение.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни