Водолей (Aquarius)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Aquarius Водолей Здравитал

Хороскоп за Водолей за 17 юни - 23 юнини

През тази седмица здравето ви ще бъде добро, но може да се чувствате леко изтощени поради многобройните ангажименти и високото темпо на живот. Важно е да се грижите както за физическото, така и за психическото си благосъстояние. Осигурете си достатъчно почивка и релаксация, за да запазите енергията си.

 • Сън: Опитайте се да спите поне 7-8 часа на нощ. Създайте си редовен график за лягане и събуждане, който да спазвате. Избягвайте стимулиращи дейности преди лягане, за да осигурите по-спокоен сън.
 • Стрес: Намерете начини да управлявате стреса чрез медитация, йога или разходки на открито. Физическата активност също ще ви помогне да се справите със стреса и да се чувствате по-добре.
 • Хидратация: Пийте достатъчно вода – поне 8 чаши на ден, за да поддържате хидратацията и доброто си общо здравословно състояние.

Щастливи билки

 • Женшен: Подобрява енергията и издръжливостта. Женшенът може да ви помогне да се справите с умората и да повишите физическата си активност.
 • Маточина (Лимонова трева): Успокоява нервната система и подобрява настроението. Можете да пиете чай от маточина за релаксация и намаляване на стреса.
 • Розмарин: Розмаринът стимулира кръвообращението и подобрява паметта и концентрацията. Можете да го използвате в ястията си или да пиете чай от розмарин.

Щастливи дни от седмицата

 • Вторник: Идеален ден за започване на нови проекти и предприемане на важни действия. Енергията ви ще бъде на високо ниво и ще се чувствате мотивирани.
 • Четвъртък: Ден за социални контакти и укрепване на взаимоотношенията. Използвайте този ден за срещи с приятели и семейство.
 • Неделя: Ден за релаксация и грижа за себе си. Посветете време на хобита и дейности, които ви носят удоволствие и ви помагат да се отпуснете.

Щастливи числа

 • 3: Символ на креативност и комуникация.
 • 7: Число на духовност и вътрешен мир.
 • 11: Мастер число, свързано с интуиция и духовност.
 • 19: Число, което носи късмет и успех в начинанията.
 • 23: Число, което символизира адаптивност и нови възможности.

Съвети за здравето

 1. Баланс на храненето: Хранете се разнообразно и балансирано. Включете повече пресни плодове и зеленчуци в менюто си. Намалете консумацията на преработени храни и захар. Стремете се към пълноценна храна, която да ви осигурява всички необходими хранителни вещества.
 2. Хидратация: Пийте достатъчно вода през целия ден, за да поддържате организма си хидратиран. Водата е от съществено значение за правилното функциониране на всички органи и помага за детоксикацията на организма.
 3. Физическа активност: Намерете време за редовни упражнения, които ще ви помогнат да поддържате добро физическо и психическо здраве. Дори кратки разходки или йога сесии могат да направят разлика. Изберете активности, които ви харесват, за да ги превърнете в част от ежедневието си.
 4. Медитация и йога: Практиките за медитация и йога могат да ви помогнат да намалите стреса и да подобрите емоционалното си благосъстояние. Опитайте се да ги включите в ежедневието си. Дори 10-15 минути на ден могат да направят значителна разлика в начина, по който се чувствате.
 5. Почивка и сън: Осигурете си достатъчно време за сън и почивка. Легнете си по-рано и се опитайте да създадете редовен график за сън. Създайте си релаксираща вечерна рутина, за да подготвите тялото си за сън. Избягвайте използването на електронни устройства преди лягане, за да подобрите качеството на съня си.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни