Водолей (Aquarius)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Aquarius Водолей Здравитал

Хороскоп за Водолей за 26 февруари - 3 март

Тази седмица Водолеите ще намерят нови начини да подобрят своето здраве и благополучие, благодарение на иновативния и прогресивен дух на Уран, тяхната управляваща планета. Този период е идеален за експериментиране с нови здравословни режими и за внедряване на нестандартни подходи към упражненията и храненето.

Здравословно състояние: Обръщайте специално внимание на вашата нервна система и намерете начини да управлявате стреса. Техники като медитация, йога или дори арт терапия могат да ви помогнат да поддържате ума си спокоен и съсредоточен. Не пренебрегвайте и социалния аспект на вашето благосъстояние – споделянето с приятели може да има терапевтичен ефект.

Щастливи дни: Вторник и петък ще бъдат особено благоприятни за вас, когато може да почувствате подобрение в енергийните си нива и да имате възможност да се заемете с нови здравословни предизвикателства.

Щастливи числа: 4, 11 и 22

Щастливи камъни: Аквамарин и аметист. Аквамаринът е камък, който спомага за укрепването на имунната система и подобрява комуникацията, докато аметистът помага за намаляване на стреса и подобрява качеството на съня.

Щастливи билки: Ехинацея и валериана. Ехинацеята може да подсили вашата имунна система, особено полезно през зимните месеци, а валерианата ще ви помогне да се справите с безсънието и да подобрите качеството на съня.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни