Количка

Телец (Taurus)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Taurus Телец Здравитал

Хороскоп за Телец за 29 май - 4 юни

През последната седмица на май здравният хороскоп препоръчва да се състави диетично меню. В навечерието на лятната ваканция темата за отслабването става особено актуална. През първите дни на юни се откажете от сладките и нишестените храни, отдайте предпочитание на нискокалоричните ястия.

В началото на седмицата Телецът ще може да се справи без медицинска помощ. Луната във Везни има неблагоприятно въздействие върху кожата. Ако знаете коя храна причинява алергиите ви, елиминирайте я от диетата си. Реакцията на организма може да бъде твърде силна.

Сухата кашлица, която започва в средата на седмицата, може да е симптом за проблем с белите дробове. Слънцето в знака Близнаци управлява дихателната система. Седмичният здравен хороскоп за Телец препоръчва да се приемат отхрачващи добавки. Опитайте се да поддържате нормална влажност на въздуха в жилището.

Може би през уикенда Телецът не трябва да бъде прекалено ревностен с тренировките. Във фазата на нарастващата Луна не е желателно да се натоварват мускулите на ръцете и краката, могат да се усетят стари травми. При симптоми като претоварване на мускулите, ограничени движения, лечението с пчелно жило ще помогне, ако нямате алергия.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни