Телец (Taurus)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Taurus Телец Здравитал

Хороскоп за Телец за 22-28 април

Здравословно състояние: Телците могат да очакват стабилна седмица с добра енергия и устойчивост. Въпреки това, внимавайте за стреса от работното място, който може да се отрази на вашето физическо здраве. Подходящо е да се обърне внимание на храненето и да се избягват преяжданията, които могат да доведат до стомашни неразположения.

Щастливи билки: Босилек, мащерка и камила. Босилекът е идеален за облекчаване на стреса и укрепване на имунната система. Мащерката подпомага дихателната система, а камилата действа успокояващо и подобрява качеството на съня.

Щастливи камъни: Розов кварц и лапис лазули. Розовият кварц насърчава емоционалното изцеление и вътрешен мир, докато лапис лазули подобрява комуникацията и менталната яснота.

Щастливи дни от седмицата: Понеделник и събота. Използвайте тези дни за активности, които се фокусират на личната грижа и отдих.

Щастливи числа: 6, 19 и 33. Тези числа ще ви донесат хармония и благоприятни възможности за подобряване на здравето през тази седмица.

Съвети за здравето:

  • Поддържайте редовен хранителен режим с балансирани порции и избягвайте прекомерната консумация на сладки или мазни храни.
  • Включете умерена физическа активност в ежедневието си, като лека гимнастика или плуване, за поддържане на добра физическа форма.
  • Не пренебрегвайте нуждата от достатъчно сън, тъй като това е важно за общото ви благосъстояние и възстановяване.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни