5 ползи от детоксикацията на тялото

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Добре дошли!

Екипът на Здравитал Ви пожелава приятно четене. Разглеждайте ежедневно нови здравни публикации.

Вашето тяло е чудотворно. Помага ви да правите всичко – от ядене на вкусни храни и шофиране до работа до разходка из града и какво ли още не! В разгара на всички тези дейности тялото ви е изложено на стотици хиляди токсични химикали на ден. 

След години на съхранение на вредни токсини, може да започнете да забелязвате някои леки странични ефекти като замъглено мислене или кожни проблеми. Ако тези токсини в крайна сметка не се изчистят от тялото ви, те могат да увредят вътрешните ви органи или да доведат до заболяване.

Ползите от детоксикацията са десетки. Все пак, ние сме се спрели до 5 от тях.

1. Намалява възпалението

Възпалението възниква, когато тялото ви е изложено на нараняване или чужди вещества. По време на този процес тялото ви използва белите кръвни клетки като бариера, за да се предпази от бактерии, вируси и инфекции – често причинени от излагане на токсини. С помощта на детока, тялото ви премахва тези замърсявания, оставяйки ви с по-малко болки, подуване и скованост. 

2. Пречиства кръвта

Този чийзбургер и пържени картофи от веригите за бързо хранене може да са звучали като добра идея, но замърсяват кръвта ви с вредни компоненти. Яденето на бърза храна означава поглъщане на химикали, които могат да останат в тялото ви завинаги.

При правилна детоксикация, тези химикали се отделят от тялото. Това води до цялостно подобряване на здравословното ви състояние. Започвате да се чувствате по-свежи, по-енергични и по-здрави. 

3. Може да намали теглото

Можете да се храните и да спортувате колкото искате, но ако тялото ви задържа токсините, може да не отслабвате ефективно. Тези вредни химикали могат да забавят метаболизма ви или дори да го спрат. 

Правилният детокс и елиминирането на токсините, може да възстанови нормалната функция на метаболизма.

4. Подобрява съна

Чувствате ли се, че никога не получавате добър, качествен сън? Може да е начинът на тялото ви да ви каже, че се нуждае от детоксикация. Липсата на сън може да доведе до лошо представяне в кариерата ви и, още по-лошо, до хронично заболяване през целия живот.

Изчистването на тялото от вредните химикали възвръща възстановителните функции на тялото.

5. Подобрява кръвообращението

Ако краката ви винаги са често студени, може да имате лоша циркулация. Краката ви носят наоколо през целия ден и издържат теглото ви, така че е важно да им обърнете вниманието, което заслужават. Често се оказва, че това се дължи на натрупани токсини. Ето защо, предприемането на детокс може безпогрешно да подобри състоянието ви!

Зеофит Х е продукт, който прави детокс на клетъчно ниво в организма. Продуктът е подходящ за всеки и няма противопоказания! Освен това, той подобрява и биохимичните показатели на кръвта. Опитайте и усетете разликата!

Elena Iltcheva

Elena Iltcheva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Гарантирана сигурност чрез reCAPTCHA и Google.Политиката за поверителност и Условията за ползване се прилагат.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Харесваш статиите ни? Абонирай се!

Абонирайки се ще получавате известия за нашите последни публикации!

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни