Идеи как да изкараме Свети Валентин по най-добрия начин

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
idei-za-sveti-valentin-razlichni-ot-obichaynite

Добре дошли!

Екипът на Здравитал Ви пожелава приятно четене. Разглеждайте ежедневно нови здравни публикации.

Денят на влюбените е специалният ден в годината, когато любовта вирее във въздуха! Това е идеалният момент да покажете на любимия си човек колко много ви е грижа за него. От просто пожелание за късмет до изразяване на най-дълбоките ви чувства – Свети Валентин е идеалната възможност да покажете колко много държите на половинката си. Така че защо да не се възползвате максимално от този специален ден и да покажете на вашия човек колко много означавате за него, вдъхновявайки се от нашия списък с идеи за Свети Валентин.

Идеи за един по-добър Свети Валентин

1. Тренирайте заедно

idei-za-sveti-valentin-razlichni-ot-obichaynite

Направете Деня на влюбените специален тази година, като направите нещо, което ще бъде от полза както за връзката ви, така и за здравето ви! Ето Ви една от нашите идеи за Свети Валентин – започнете сутринта си с лека разходка или тренировка заедно и купете на любимия човек нещо, което ще помогне да подобри цялостното му здраве. Вместо да подарявате бижута или шоколадови бонбони, защо не инвестирате в уреди за упражнения, които можете да използвате заедно? Тренировките заедно не само ще подобрят здравето ви, но и ще укрепят връзката ви. Така че използвайте максимално Деня на влюбените, като тренирате заедно!

Мини тренировки при липса на време>>

2. Здравословна закуска

Идеи за Свети Валентин (Различни от Обичайните) - Здравитал 2

Започнете правилно Деня на влюбените със здравословна закуска! Това не само е чудесен начин да покажете любовта си, но и ще ви подготви за един ден, изпълнен с много енергия. Страхотен вариант са варени яйца, омлети, овесени ядки, боб, салати, сокове и смутита – всички те са перфектни идеи за здравословна храна по време на Свети Валентин. Разбира се, помнете, че здравословното хранене е препоръчително не само по време на празника, но и всеки ден. Това, което може да направите в този ден, е да сервирате закуската на любимия си в леглото.

16 “суперхрани” и чудотворната им сила>>

3. Пишете любовни писма – една от най-добрите ни идеи за Свети Валентин

Помните ли времето, когато любовните писма бяха нещо специално? Някога очакването да получиш нещо написано на ръка по пощата беше нещо, което се очакваше с нетърпение. Въпреки че технологиите промениха начина на общуване, все още има нещо специално в писането на любовно писмо. Не е задължително то да е дълго и цветисто (макар че и това е хубаво!), но една обикновена ръкописна бележка може да означава много за партньора Ви.

Идеи за Свети Валентин (Различни от Обичайните) - Здравитал 3

Нашето предложение? Може би това е една от най-добрите ни идеи за Свети Валентин. Отделете няколко минути от деня си, за да напишете любовно писмо до партньора си. Кажете му какво обичате в него и колко много го цените. Партньорът Ви не само ще се почувства специален и обичан, но проучванията дори са доказали, че двойките, които показват взаимна привързаност и грижа, е по-вероятно да останат заедно за по-дълго време! Затова не пропускайте тази възможност да изразите чувствата си.

4. Подарете спа почивка или масаж на партньора си

Идеи за Свети Валентин (Различни от Обичайните) - Здравитал 4

Покажете на партньора си, че е специален, и му подарете релаксиращ ден, като го поканите в някой спа център или просто отидете на масаж в някое студио в квартала. Независимо дали става въпрос за масаж на цялото тяло или за луксозна спа процедура, те ще се почувстват поглезени, докато стресът от ежедневието се стопява. Позволете им да се откъснат от забързаното ежедневие и да се насладят на заслужен релакс! Ако това не е по-джоба може да направите момента още по-специален като изгледате онлайн уроци за масажи и го направите самите вие!

5. Гответе заедно

Идеи за Свети Валентин (Различни от Обичайните) - Здравитал 5

Съвместното готвене е едно от най-приятните и удовлетворяващи занимания, които можете да направите с някого. С подходящите съставки можете да сте сигурни, че и двамата ще се радвате на здравословна и вкусна храна! Когато готвите заедно, получавате не само чувство на удовлетворение от готовия продукт, но и радост от съвместното му приготвяне. Още повече – полезната храна ще укрепи цялостно ви здраве!

Вместо просто да взимате нездравословни готови ястия, защо не отделите време да създадете нещо специално?

Опитайте да замените нездравословните храни с по-здравословни алтернативи. Пример за това са здравословни палачинки, барчета и плодове – и със сигурност ще се насладите на храната си още повече! Така че защо да не влезете в кухнята и да приготвите заедно ястие, което носи удовлетворение и храна за тялото и душата ви!

Безплатен здравен съвет – ако останете доволни от резултата може да се опитате да готвите здравословна храна редовно заедно и това да се превърне в любим момент от ежедневието Ви! Продължете да четете и научете още идеи за Свети Валентин.

6. Прекарайте заедно времето си по ползотворен начин

Идеи за Свети Валентин (Различни от Обичайните) - Здравитал 6

Прекарвайте времето си с любимия човек смислено и ползотворно – това е един от най-ценните подаръци, които можете да му дадете. Приберете телефоните си и определете време през деня, в което двамата да бъдете заедно, неразсейвани и съсредоточени един върху друг. А когато става въпрос за подаръци, дайте им възможност сами да изберат – така ще сте сигурни, че подарявате нещо, което ще донесе радост на любимия ви човек. Вашето време е ценно и любимият ви човек го заслужава!

Почивка от социалните мрежи>>

7. Съвет за Свети Валентин – създайте си спомени

Създайте моменти, които ще останат за цял живот! Не забравяйте да отделяте време всеки ден, за да правите нещо, което и двамата с партньора ви харесвате. Независимо дали става въпрос за вечеря, разходка или просто гушкане на дивана, тези споделени моменти ще бъдат нещо, което ще ви сближи и ще заздрави връзката ви още повече. Започнете да създавате тези спомени още днес и в бъдеще ще си спомняте за тях с удоволствие!

8. Правете нетрадиционни неща

Бъдете авантюристи, правете нестандартни неща – отидете да се разхождате заедно в планината, сред природата. Ако успеете да излезете от зоната си на комфорт и опитате нещо ново, за да направите партньорите си щастливи, това ще донесе удовлетворение и на вас самите. Няма нищо по-хубаво от това човек да преодолее страховете си.

Заключение за нашите идеи за Свети Валентин

Денят на влюбените е повод да покажете на любимия човек колко много ви е грижа за него. Но не е задължително това да е скъпо удоволствие. Има много нетрадиционни подаръци, които можете да подарите и които ще накарат партньора ви да се почувства далеч по-специален отколкото, ако му подарите скъп подарък.

Тези привидно малки идеи, които Ви даваме за Свети Валентин, ще му покажат колко много ви е грижа за него. Освен това закуска направена от вас ще бъде много по-здравословен вариант от кутия бонбони. Независимо дали става въпрос за прост жест или за обмислен подарък, важна е мисълта. Покажете на партньора си, че го цените, и го накарайте да се почувства обичан. Не чакайте Деня на влюбените, за да изразите обичта си – карайте любимия си човек да се чувства специален всеки ден!

Петя Василева

Петя Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Гарантирана сигурност чрез reCAPTCHA и Google.Политиката за поверителност и Условията за ползване се прилагат.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Харесваш статиите ни? Абонирай се!

Абонирайки се ще получавате известия за нашите последни публикации!

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни