Мнения за хранителната добавка Нофатин

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
mnenia-za-hranitelnata-dobavka-nofatin

Добре дошли!

Екипът на Здравитал Ви пожелава приятно четене. Разглеждайте ежедневно нови здравни публикации.

Ние от Здравитал, се различаваме с това, че винаги изпитваме продуктите, които предлагаме. При първата ни среща и мнения за Нофатин, бяхме изключително скептично настроени. За този продукт се разказваха приказки за чудесата, които върши при това на много добра цена.

Нашата история с Нофатин

mnenia-za-hranitelnata-dobavka-nofatin

Един ден просто седнахме с екипа и започнаха дълги и широки разговори, с чуденици какво да правим, да вземем ли продукта и как да го представим на нашите потребители. В този момент една наша колежка, скоро навършила 50, просто предложи да вземем няколко опаковки, а тя ще го тества. Ние се изненадахме от реакцията й, защото всички виждахме че е закръглена, но тя самата е много весел човек по душа, никога не е говорила за външният си вид, а пък и винаги е била със самочувствиетио, че е красива и елегантна дама. И така, нашата колежка започна да приема “Нофатин”. В първите дни и седмици не се усещаше почти никаква разлика, докато не започнахме работа от вкъщи, поради поредната вълна от Ковид. След месец разделени, с колегите се събрахме в началото на пролетта, отново в офиса.

Наднормено тегло – видове заболявания – Академия Здравитал>>

Мнения за Нофатин от “първи ред”

Мнения за хранителната добавка Нофатин - Здравитал 2

5 минути преди началото на работния ден, през вратата влезе много красива жена със слънчеви очила. Никой не можеше да повярва на очите си. Нашата мила Гери (въпросната страхотна 50-годишна колежка) беше сменила цвета на косата си. Изглеждаше толкова лъчезарна и жизнена, с над 12 килограма по-надолу от преди. Беше изградила нови здравословни навици за себе си. Бяхме свикнали да ни носи курабийки и сладки, за съжаление тя започна да носи краставички с лимон. Гери беше различна, много по-красива от преди. Изглеждаше толкова млада и жизнена. След още няколко месеца, на рождения ден на фирмата, тя през сълзи разказа колко много е задължена на продукта. Дал и е нов живот и сили. Никога не е харесвала тялото си, но и не е имала смелостта да го каже.

Ние се гордеем с нашата красавица. А от този момент, ние от Здравитал препоръчваме продукта на клиентите си, защото сме изградили откровени мнения за Нофатин. За да бъдем съвсем откровени с вас, спираме историята, за да ви покажем мнението на някои от нашите потребители.

Мнения за Нофатин от нашите потребители

Владимир Радев, 64г, гр. София

В началото започнах да приемам Нофатин, защото го бяха подарили на жената, ама тя не искаше да пие хапчета. След няколко опаковки вече съм различен човек. Тичам с внуците в парка, Изследванията ми са с добри показатели. Лошият холестерол е понижен, а от скоро и жената започна да пие Нофатин. Сърди се, че не започнала по-рано. Благодаря Ви, Здравитал.

Цветелин Винев, 32г, гр. Велико Търново

Аз пих Нофатин 4 месеца. По професия съм инструктор във фитнес. Поради травма бях спрял да тренирам няколко години, поради тази причина бях качил доста излишни килограми. С помощта на лекарствата, свалих няколко, но понеже вече влизам в старите спортни екипи, реших да продължа битката сам.

Мнения за Нофатин: Елеонора Митева, 28г, гр. Трявна

Да вляза във форма след коледните празници, не е било по-лесно. Винаги като започне да се стопля, излизам на дълги разходки в парка и така поддържам тялото си. Тази година, в комбинация с разходките, започнах да премам и Нофатин. Толкова бързо и неусетно дойде лятото, а аз изглеждах страхотно.

Какви са здравословните ползи от приема на Нофатин – 30?

Мнения за хранителната добавка Нофатин - Здравитал 3
  • Намалява натрупването на мазнини в областта на талията и корема;
  • Води до намаляване от 1 до 3 размера на дрехите само в рамките на 30 дни;
  • Детоксикира черния дроб и червата и увеличава нивата на енергия;
  • Поддържа хормоналния баланс;
  • Подпомага имунитета и борбата на организма с инфекциите;
  • Балансира стойностите на кръвната захар;
  • Регулира апетита и желанието за вредни храни.

За да разберете повече, прочетете ТУК

Elena Iltcheva

Elena Iltcheva

2 comments

  1. Георги Домбов

    Пълни глупости

  2. Георги Домбов

    Лъжи,трупат пари ,на наш гръб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Гарантирана сигурност чрез reCAPTCHA и Google.Политиката за поверителност и Условията за ползване се прилагат.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Харесваш статиите ни? Абонирай се!

Абонирайки се ще получавате известия за нашите последни публикации!

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни