“Академия Здравитал” 23-24.11.2021

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Добре дошли!

Екипът на Здравитал Ви пожелава приятно четене. Разглеждайте ежедневно нови здравни публикации.

Поредните издания на предаването „Академия Здравитал“ наближават и ние сме сигурни, че ги очаквате с нетърпение. На 23-ти и 24-ти ноевмри гости на проф. Христо Деянов ще бъдат доц. д-р Силви Кирилов и проф. Асена Сербезова.

Кои всъщност са гостите, които очакваме? – 23-ти ноември

Доцент Доктор Кирилов е специалист-уролог, който диагностицира и лекува проблеми, свързани с простата, бъбреци, болести на пикучен мехур. Доктор Кирилов завършва Медицинския университет в гр. София със специалност „Урология“. След 2002г. е бил на няколко ръководни длъжности в Александровска болница – директор, заместник директор по лечебната работа и прокурист. Сред другите медицински дейности, с които се занимава урологът, са: лабораторни и микробиологични изследвания, цистоскопия, лечение на доброкачествени простатни хиперплазии, мъжки стелиритет и еректилна дисфункция, хипогонадизъм.

Заедно с водещия на предаването проф. Христо Деянов ще се продължи дискусията за най-често срещаните проблеми при мъжете – тези с простата. Както вече знаем, месец Ноември е месец на мъжкото здраве и продължаваме да обръщаме внимание на тази тема.

Кои всъщност са гостите, които очакваме? – 24-ти ноември

На 24-ти Ноември в предаването акцентът ще падне върху световната пандемия от последните 2 години – COVID-19 и дали скоро се очаква да има ефективно лекарство срещу тази болест.

В предаването ще бъде проф. Асена Сербезова. Тя е фармаколог и председател на Българския фармацевтивен съюз от месец Февруари 2020г. От 2014-та до 2018та г. е директор на Българската агенция по лекарствата. Завършва специалност „Фармация“ в Медицинския университет – София през 1996г. Събеседниците в студиото няма да пропуснат да обърнат повече внимание на спецификата на вирусанеговата същност и различните начини на лекуване.

В заключение

Гледайте „Академия Здравитал“ всеки вторник и сряда от 10ч. По телевизия „Евроком“, с водещ проф. Христо Деянов!

Вече излъчените предавания можете да откриете в нашия блог, тук!

[blog_posts type=”masonry” columns__md=”3″ depth=”1″ ids=”5173,5440,5428,4959″ image_height=”180px”] [ux_products equalize_box=”true” orderby=”sales”]
Elena Iltcheva

Elena Iltcheva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Гарантирана сигурност чрез reCAPTCHA и Google.Политиката за поверителност и Условията за ползване се прилагат.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Харесваш статиите ни? Абонирай се!

Абонирайки се ще получавате известия за нашите последни публикации!

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни