Очаквайте “Академия Здравитал” – 17.11.2021г.

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Добре дошли!

Екипът на Здравитал Ви пожелава приятно четене. Разглеждайте ежедневно нови здравни публикации.

Приятели на Академия “Здравитал”, както знаете месец Ноември е посветен на мъжкото здраве и затова екипът на предаването реши да продължи разговорите, свързани с проблемите за простатата.

Какво можете да очаквате от “Академия Здравитал” на 17.11.2021г?

На 16-ти ноември гост на Христо Деянов ще е урологът доктор Васил Василев. Акцентите отново падат върху ранната диагностика, превенцията, симптомите и съвременните начини на лечение на простатата. Ще се отдели необходимото време за дискусия отностно аденома (хиперплазия) на простата.

Доктор Василев е част от екипа на урологичен център “Доктор Василев”. Приоритет в работата на специалиста са модерните и високотехнологични безкръвни и лазерни методи в урологията – лазерно разбиване на камъни, лазерни и безкръвни операции на простатата, лапароскопска хирургия и др. Д-р Васил Василев е автор на редица публикации в български и международни урологични списания. През 2008 година създава най-големия урологичен сайт в България – www.Urology.bg, който е сигурен и удобен ориентир за хиляди пациенти.

Какво знаем за водещия – Христо Деянов?

Христо Деянов често бива наричан “пеещия доктор”. Освен телевизионен водещ, той се изявява и като писател, композитор, китарист, музикален продуцент, пътешественик и разбира се ОТЛИЧЕН ЛЕКАР. Познат е от близкото минало като едното лице от първия мъжки дует в българската поп музика “Докторите” – заедно с Георги Денков. От 1986 г. д-р Деянов се посвещава на своето признание да помага на хората чрез лекарската професия. Специализира в областта на нутрициологията, трудовата медицина и превантивната кардиология. Както сами вече се досещате, в негово присъствие няма как да ни бъде скучно и как да не научим десетки и дори стотици полезни неща!

В заключение

Очаквайте излъчването на Академия “Здравитал” в ефира на телевизия Евроком във вторник – 16-ти Ноември от 10ч. А след това, тук, в блога на “Здравитал” ще извадим най-важните акценти от предаването!

Останалите статии по теми от предаването, можете да откриете тук!

[blog_posts type=”masonry” columns__md=”2″ depth=”1″ ids=”5440,5368,5428,5173″ image_height=”180px”] [ux_products equalize_box=”true” orderby=”sales”]
Elena Iltcheva

Elena Iltcheva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Гарантирана сигурност чрез reCAPTCHA и Google.Политиката за поверителност и Условията за ползване се прилагат.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Харесваш статиите ни? Абонирай се!

Абонирайки се ще получавате известия за нашите последни публикации!

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни