Очаквайте тази седмица “Академия Здравитал”!

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Добре дошли!

Екипът на Здравитал Ви пожелава приятно четене. Разглеждайте ежедневно нови здравни публикации.

Таи седмица екипът на “Академия Здравитал” е подготвил наистина много интересни теми. Искате ли да разберете какви са? Ами пордължете да четете по-надолу!

Какво да очакваме на 09.11.2021г.?

В първото предаване за седмицата, гост на водещият проф. Христо Деянов ще бъде урологът д-р Георги Георгиев от Хил Клиник – Бургас. Темата, която ще засегнат, е много актуална и належаща, аименно – проблеми с простатата.

Д-р Георгиев има богат опит при безкръвното лечение на простатна хиперплазия. Зад гърба си той има направени над 100 лазерни вапоризации на простатна жлеза и направена първа самостоятелна енуклеация със Зелен лазер в България.

Предстои да бъдат дискутирани симптомите, диагностиката и различните видове лечения при подобен тип здравословни проблеми. Екипът на предаването не случайно е подбрал тази интересна тема, защото месец Ноември е месецът на мъжкото здраве. Гледайте преаването на 9 ноември (вторник), от 10 часа, в ефира на телевизия Евроком. Обещаваме Ви да бъде много интересно и полезно!

Какво да очакваме на 10.11.2021г. в предаването “Академия Здравитал”?

Веднага след предаването на 09.11.2021, ще се излъчи и следващото на 10.11.2021. Сигурни сме, че го очаквате с нетърпение, нали?

Гости на водещия професор Христо Деянов на 10-ти Ноември ще бъдат доцент Галина Павлова – управител на ДКЦ 5 “Света Екатерина” във Варна и д-р Констанца Тошева – специалист акушер-гинеколог. Доктор Тошева е член на  Българската асоциация по Ултразвук, Акушерство и Гинекология. От своя страна, доктор Галина Павлова е с дългогодишен опит като мениджър на редица лечебни заведения в морската столица. Главната цел на събеседването е да се проведе разговор за рака на гърдата – най-честото онкологично заболяване сред жените. Дами, съветваме Ви да отделите малко време на това предаване – ще ви е наистина от полза!

В заключение

Седмицата на 8ми ноември наистина ще бъде повече от интересна! Ако все пак не успеете да гледате предаванията на живо, то може след това да ги намерите на Ютюб канала на “Академия Здравитал”.

Предаванията от предната седмица и най-важната информация от тях, можете да откриете в нашия блог.

[blog_posts type=”masonry” columns__md=”2″ depth=”1″ ids=”5368,5357,5173,5314″ image_height=”180px”] [ux_products orderby=”sales”]
Elena Iltcheva

Elena Iltcheva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Гарантирана сигурност чрез reCAPTCHA и Google.Политиката за поверителност и Условията за ползване се прилагат.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Харесваш статиите ни? Абонирай се!

Абонирайки се ще получавате известия за нашите последни публикации!

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни