Риби (Pisces)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Pisces Риби Здравитал

Хороскоп за Риби за 29 април - 5 май

Здраве: Рибите трябва да обръщат специално внимание на своето емоционално здраве тази седмица. Може да се появят периоди на стрес или умора, особено ако сте пренебрегнали нуждата от достатъчно почивка. Помнете, че вашият физически статус тясно кореспондира с емоционалното ви състояние, така че осигурете време за релаксация и самогрижа.

Щастливи билки: Камилски трън и лавандула са билките, които ще помогнат за успокояване на вашето настроение и ще подобрят съня ви. Използвайте ги във формата на чай или като етерични масла във вечерните часове.

Щастливи камъни: Аметист и аквамарин са камъните, които ще подкрепят интуицията и спокойствието на Рибите през тази седмица. Те също така могат да помогнат за намаляване на емоционалното напрежение и да усилват духовното ви развитие.

Щастливи дни от седмицата: Понеделник и четвъртък са дни, когато вашите усилия, особено в личен и професионален план, могат да бъдат особено продуктивни. Използвайте тези дни за важни задачи и решения.

Щастливи числа: Числата 6, 11, 20 и 29 ще ви донесат късмет тази седмица, като улеснят вземането на решения и подобрят общото ви настроение.

Съвети за здравето: За да поддържате баланс и хармония, опитайте се да интегрирате умерена физическа активност и духовни практики в ежедневието си. Йога, медитация и дълги разходки на открито могат да бъдат особено полезни. Също така, поддържайте адекватна хидратация и балансирана диета, която включва достатъчно протеини и омега-3 мастни киселини.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни