Стрелец (Sagittarius)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Sagittarius Стрелец Здравитал

Хороскоп за Стрелец за 29 април - 5 май

Здраве: Стрелците могат да очакват една енергична седмица, пълна с активност и нови начинания. Здравето ви ще бъде стабилно, стига да поддържате умереност във всичко, което предприемате. Възможни са малки наранявания поради прекомерна активност, затова бъдете внимателни и не пренебрегвайте разминаването и отдиха.

Щастливи билки: Канела и шафран са билките, които ще ви донесат енергия и позитивно въздействие на настроението през тази седмица. Те също така могат да подобрят храносмилането и да увеличат естествената ви устойчивост към простудни заболявания.

Щастливи камъни: Сапфир и аметист са камъните на късмет за Стрелеца тази седмица. Те ще подпомогнат духовното развитие и ще помогнат за укрепване на интуицията.

Щастливи дни от седмицата: Петък и неделя ще бъдат изключително благоприятни за Стрелците, особено за спортни дейности или за пътувания на кратки разстояния.

Щастливи числа: Числата 9, 18, 27 и 36 ще носят късмет на Стрелците тази седмица. Те могат да бъдат полезни при вземането на важни решения или за участие в лотарии.

Съвети за здравето: Стрелците трябва да се фокусират върху балансирането на своите енергийни нива чрез подходяща диета и достатъчно сън. Включването на умерени кардио тренировки може да помогне за поддържане на добра физическа форма и да подобри настроението.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни