Скорпион (Scorpio)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Scorpio Скорпион Здравитал

Хороскоп за Скорпион за 29 април - 5 май

Здраве: Тази седмица Скорпионите могат да се възползват от засилена виталност, особено ако активно се занимават със спорт или други физически дейности. Въпреки повишената енергия, важно е да не пренебрегвате нуждата от почивка и възстановяване. Бъдете внимателни при избора на дейности, за да избегнете възможни наранявания.

Щастливи билки: Жълт кантарион и гинко билоба са билките, които ще подпомогнат вашето настроение и умствена яснота през тази седмица. Те също така могат да помогнат за укрепването на вашата енергийна система.

Щастливи камъни: Агат и черен турмалин са камъните, които ще помогнат на Скорпионите да останат заземени и защитени от негативни влияния. Тези камъни също така могат да спомогнат за вътрешен баланс и спокойствие.

Щастливи дни от седмицата: Вторник и събота ще бъдат особено благоприятни за начинания, свързани със здравето и личностно развитие. Използвайте тези дни за активности, които ви зареждат и ви дават усещане за напредък.

Щастливи числа: Числата 8, 17, 26 и 33 са ваши числа на късмет тази седмица. Те могат да ви донесат успех в различни начинания, включително здравословни и професионални.

Съвети за здравето: Практикуването на дълбока диафрагмална дишане или йога може да ви помогне да управлявате стреса и да подобрите концентрацията. Също така, обръщайте внимание на хидратацията и се стремете към консумация на достатъчно вода през целия ден.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни