Дева (Virgo)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Virgo Дева Здравитал

Хороскоп за Дева за 29 април - 5 май

През тази седмица, вниманието на Девите трябва да бъде насочено към укрепване на имунната система. Включете в диетата си храни, богати на антиоксиданти и витамини, които могат да помогнат в защитата срещу сезонни заболявания. Не пренебрегвайте нуждата от достатъчно сън.

Щастливи билки: Босилек и коприва са билките на седмицата за Деви. Те могат да подпомогнат храносмилането и да подобрят общото ви здравословно състояние.

Щастливи камъни: Аметист и смаргд са камъните, които ще донесат хармония и усещане за баланс през тази седмица. Тези камъни също така могат да помогнат в преодоляването на стреса.

Щастливи дни от седмицата: Понеделник и четвъртък ще бъдат щастливи дни за Девите, особено за начинание на нови здравословни рутини или за медицински прегледи.

Щастливи числа: Числата 7, 13, 21 и 29 се очертават като късметлийски за вас през тази седмица.

Съвети за здравето: Разгледайте възможността за добавяне на редовни физически упражнения като плуване или йога, които са нежни към тялото и помагат за справяне със стреса. Опитайте се да избягвате прекомерното употребление на кофеин и алкохол, което може да наруши вашия сън и да доведе до излишен стрес.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни