Овен (Aries)

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Aries Овен Здравитал

Хороскоп за Овен за 13 май - 19 май

През тази седмица Овните могат да очакват добра физическа енергия, особено ако се занимавате с редовна физическа активност. Въпреки това, внимавайте за стреса и напрежението, които могат да ви засегнат, особено в работна обстановка. Подходящо е да се обърне специално внимание на храненето и да се избягват прекалено тежки или нестандартни диети.

Щастливи билки: Розмаринът и лавандулата ще бъдат особено полезни за вас през тази седмица. Те не само подобряват настроението, но и действат релаксиращо. Можете да използвате етерични масла или да добавяте билките в чайове.

Щастливи камъни: Аметистът и ясписът са вашите камъни за тази седмица. Те ще помогнат за намаляване на стреса и за балансиране на емоциите. Носенето на аметист може да подобри духовното ви благосъстояние, докато ясписът стимулира вътрешната сила.

Щастливи дни от седмицата: Сряда и петък ще бъдат особено благоприятни за вас, особено за предприемане на нови здравословни инициативи или начинания.

Щастливи числа: 4, 17, и 21 са числата, които ще ви донесат късмет в здравословни аспекти през тази седмица.

Съвети за здравето:

  1. Използвайте тази седмица, за да установите редовна медитативна практика, която ще ви помогне да се справите с ежедневния стрес.
  2. Помислете за включване на повече зеленчуци и плодове в диетата си, за да осигурите необходимите витамини и минерали.
  3. Опитайте да спите поне 7-8 часа на нощ, тъй като достатъчният сън е от съществено значение за възстановяването и здравето.

Интересувате се от здравето си?

Прочетете повече информация за здравето тук

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни