Упражнения за очи – препоръчано от офталмолог!

Очите на човек са почти под постоянно напрежение. Часовете, прекарани пред компютъра, изсушават ретината и с времето това започва да ни създава голям дискомфорт. Ето защо сме ви подготвили комбинация от упражнения, които имат за цел да подобрят рефлекса на мигане, което ще подобри и хидратацията на окото.

Упражнение номер 1

Направете 5 повторения с движение на двете очи нагоре, надолу.

Упражнение номер 2

Направете 5 повторения с движение на двете очи наляво, надясно.

Упражнение номер 3

Направете 5 повторения с движение на двете очи по двата диагонала – първо по единия, после по другия.

Упражнение номер 4

Направете 5 повторения кръгове с очи. 5 в едната и 5 в другата посока.

Упражнение номер 5 – последно упражнение

Сложете дланта си на разстонието, на което държите телефона си пред очите и се фокусирайте в нея колкото е възможно. Щом започне да ви се премрежва погледът, рязко поглеждате в някоя далечна точка в стаята. Повтаряте го 5  пъти! Това е!

Зелен чай от Здравитал – добавка за здравето на вашите очи!

Зеленият чай е извествен с това, че е изключително мощен антиоксидант. Благодарение на това си умение, той се бори със свободните радикали, които се образуват в нашия организъм. Част от тези свободни радикали са и причинители на много очни заболявания, сред които и катаракт. Точно поради тази причина, превантивният прием за Зелен чай може тряйно да подобри състоянието на очите ви! Още едно оргомно удобство на продукта е, че той е под формата на капсули и не е необходима голяма подготовка, за да се приема – трябва ви само една чаша вода!
Останалите незаменими ползи от Злеления чай, можете да откриете тук!

И не на последно място – знайте, че природата е най-добрата подкрепа за нашия организъм! Съветваме ви, ако страдате от проблем с очите или порсто ги преотиварвате прекалено много и искате да ги предпазите – опитайте Зеления чай на Здравитал – заслужава си!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.