По какъв начин мога да направя поръчка?

С цел да улесним клиентите си максимално сме се постарали да създадем множество канали за поръчки. Може да пуснете директно поръчка през уеб сайта, да ни пишете в чата (долу вдясно на екрана), да се обадите на телефона ни или да посетите нашият офис в работно време.

Има ли възможност да платя с карта?

За съжаление за момента не приемаме плащания с карта. Ако направите поръчка, то тя ще бъде изпратена с наложен платеж. Когато куриера Ви посети ще заплатите сумата на него.

Колко време отнема да бъдат доставени продуктите?

Знаем, че много от Вас се притесняват от дългия срок на доставки. С цел да зарадваме нашите клиенти работим с най-бързите възможни доставки – ако поръчате в рамките на работен ден до 15:00 часа Вашата пратка ще бъде доставена още на следващия работен ден.

Каква е цената на доставката?

Предоставяме на нашите клиенти изключително ниски цени за доставка. Ако пратката Ви е с тегло до три килограма, то цената за доставка е 5.00 лева. Ако пратката надвишава три килограма и е с тегло до шест килограма цената е 7.50 лева. В случай, че пратката е с тегло над шест килограма – 10.00 лева. При поръчки на стойност над 100 лева Вашата доставка ще бъде напълно безплатна.

По какъв начин ще разбера, че поръчката ми се обработва?

Веднага щом получим Вашата заявка ще започнем да я обработваме. Наш служител ще Ви потърси, за да потвърди Вашите имена, адрес и продукти.

Може ли да бъде издадена фактура?

Разбира се. Ако имате нужда да бъде издадена фактура моля маркирайте полето “Фактура” при попълване на Вашата информация. Ще се нуждаем от името на фирмата, адресната регистрация и МОЛ.

Не откривате отговор на Вашия въпрос?

В случай, че не откривате отговор на въпроса си може да ни потърсите на телефон 024026868 или да попълните нашата контактна форма тук. Съветваме Ви ако искате да получите отговор на момента да се обадите на посочения телефон, тъй като нашите оператори работят 24/7. Те ще направят всичко възможно, за да Ви съдействат. Ако решите да попълните контактната форма – моля опишете Вашето запитване във възможно най-голям детайл!