Масажен гел на Проф. Мермерски

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Добре дошли!

Екипът на Здравитал Ви пожелава приятно четене. Разглеждайте ежедневно нови здравни публикации.

Какво да правим при болка в гърба, кърста, коленете или пък ставите? На кой продукт да заложим? Какво отличава масажния гел на Прф. Мермерски от другите подобни пордукти? Ще научите в долните редове.

Кои са основните пунктове в днешната ни статия?

Здравейте, драги читатели и почитатели на продуктите за здраве и дълголетие. Днес ще ви представим статия за натуралните масажни гелове и по-конкретно, масажния гел на Мермерски.

Ще се спрем на предимствата на този гел, различните вещества, които съдържа, и свойствата им върху организма и здравето ни. Първото нещо, което човек прави, когато почувства болка, е да се поинтересува от начините, средствата и продуктите, които ще помогнат за предотвартяване на съответния проблем.

Видове болка.

Има различни видове болка: било то в ставите, костите, ишиаса, гърба, коленете, ръцете и т.н. В днешно време има пренасищане и буквално може да намерим различни продукти за всяка болка и проблем, който имаме. Има редица сайтове, мнения и коментари за различните продукти и действията им върху съответния човек, но не всички са подкрепени с реални факти или достатъчно точна и компетентна информация за предимствата на един продукт пред друг.

Затова сега ще ви изброя няколко вида масажни гелове и разликата им с този, за който днес говорим, а именно- Масажният гел на Мермерски.

Различните гелове на пазара.

Както споменахме, съществуват редица масажни гелове: масажен гел с поморийска и черноморска луга, масажен гел с арника, с ортофит, с див кестен, с хвойна, с черен оман/зарасличе/ и др. Общото между всички тези масажни гелове е, че помагат за стави, сухожилия, кости, схващания и други опорно-двигателни проблеми.

Разликата мужду всички тези продукти и нашия Масажен гел на Мермерски е в това, че съдържа в себе си едни много ценни и важни съставки и екстракти, които спомагат бързото и дълготрайното подобрение на опорно-двигателния проблем на всеки един човек. Това, което се съдържа гела на Мермерски, е именно: екстрат от Хамамелис, Камфор, Мента и цитруси. Нека да поговорим за отделните вещества и да кажем няколко думи за всяко тях.

Предимствата на Масажния гел на Проф. Мермерски:

Състав:

Хамамелис

hamamelis

Хамамелисът влияе благаприятно въху подкожната кръвоносна система. Благодарение на това, гелът е добър срещу целулит,както и за намаляване и отстраняване на подкожните петна, които раширените вени образуват. Освен за болкоуспокояване, гелът действа и за хидратация и поддръжка на здравето, тургора, текстурата и гладкостта на кожата. Той има тонизиращ ефект върху вените, повишава се резистентността на капилярните тъкани и се регулира пропускливостта им, като същевременно има противовъзпалителен ефект.

Камфор

Камфорът от своя страна се добива от камфорово дърво,което се среща главно в Източна Азия/Япония/Тайван.Камфорът може да намали ставните болки при остеоартрит, ревматоиден артрит, подагра. Първоначално камфорното масло предизвиква усещане за охлаждане, а след това се усеща затопляне, което води намаляване чувствителността на сетивните нерви, което облекчава болката в ставите.

Мента – защо е добавена в масажния гел на проф. Мермерски

Ментата, като екстракт в масажния гел , спомага тъй като високото съдържание на ментол предизвиква разширяване на коронарните съдове при стенокардия. Действа антисептично и болкоуспокояващо при възпаление. Има благоприятен ефект  при физически травми и наранявания. Етеричното масло от мента има силни енергизиращи свойства  – облекчава умората и мускулните болки.

Цитруси

Цитрусите действат като прочистващ елемент за организма от вредните елеманти, които се натрупват в него от консумацията на храни и напитки. От такова пречистване се нуждаят и ставите, особено ако ни болят без причина, като например травма или заболяване.

Как се изпозлва масажният гел на Проф. Мермерски?

Приложението на гела е много лисно и не води до поява на обриви или образуване на нежелани петна и кожни образования. Нанася се малко количество от гела на проблемното място и се втрива с леко масажиране. Този процес се повтаря по няколко пъти на ден според нуждите или до отшумяване на симтомите. Наситения мирис на екстрактите от камфор,мента и билки изчезват до няколко минути. При по-сериозни възпаления,травми и болки се препоръчва нанасянето на гела да бъде вечер преди лягане.

За финал:

Масажен гел Мермерски с Хамамелис
Масажен гел Мермерски с Хамамелис

В заключение ще кажем, че Масажният гел на Мермерски е едно ефикасно, ефективно и безопастно средство за подобряване и отшумяване на болките в опорно-двигателната система на всеки човек. Съчетанието на камфор, хамамелис, цитрус и билки отличава този продукт от останалите със своите лечебни свойства. Несъмнено това е една чудесна придобивка и средство, с което да избегнете проблемните области сега и в бъдеще.

Elena Iltcheva

Elena Iltcheva

One comment

  1. Йордан Йорданов

    Болки в ставите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Гарантирана сигурност чрез reCAPTCHA и Google.Политиката за поверителност и Условията за ползване се прилагат.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Харесваш статиите ни? Абонирай се!

Абонирайки се ще получавате известия за нашите последни публикации!

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни