Какво знаем за предаването “Академия Здравитал”?

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Добре дошли!

Екипът на Здравитал Ви пожелава приятно четене. Разглеждайте ежедневно нови здравни публикации.

Академия Здравитал е предаване, което се излъчва по телевизия Евроком и негов водещ е видният лекар, професор Христо Деянов. Предаването се излъчва от доста време и цели да запознава зрителите с най-актуалните здравни теми, които вълнуват всеки един от нас пряко или косвено.

Кога се излъчва предаването?

Предаването се излъчва вторник от 11:00 часа и сряда от 10:00 часа. Повторения има през уикенда. Всяко едно предаване на “Академия Здравитал” може да бъде открито и в неговата ютуб страница. Там по всяко време всеки може да намери това, което е излъчвано, може да го гледа колкото пъти желае или пък да гледа частите, които пряко го засягат.

Какво прави предаването полезно?

Предаването “Академия Здравитал” се базира на истински факти и познания, които предварително са проверени. Всяка една тема, която се дискутира в него, е актуална и пряко обвързана с ежедневието на всеки един от нас. Постоянно в шоуто гостуват интересни представители на различни болници, научни кръгове или други хора, специализиращи в сферата на медицината или имащи пряка връзка с нея.

А ето и една малка част от едно от предаванията

“Днес искам да ви занимая с проблем, който  е изключително обвързан с всичко това, което се случва в България. Обвързано е със заболяванията между хората, защото последствията след covid-19 най-често се изразяват в изменения на белия дроб, дихателна недостатъчност и проблеми с дишането. В този ред на мисли, днес ще поговорим малко за хроничната обструктивна белодробна болест (ХОББ). Ще кажем няколко думи и за хроничното белодробно сърце. И така, хроничната обструктивна белодробна болест представлява група от хронични болести, които протичат със затруднения в дишането.Както виждате, тук имаме един нормален бронх. Ето и един, който вече е заболял. Наблюдава се удебеляване на стените. В резултат на това се получава и затруднение в дишането. Тук има макроскопска снимка на бял дроб с нормални алвеоли и с алвеоли, които вече са заболели.Разликата се очевидна…”

В този епизод от Академия Здравитал се говори за хроничната обструктивна белодробна болест, като цялото предаване можете да гледате тук!

В заключение

Предаването “Академия Здравитал” има висока стойност за всеки един човек. От него може да се научат десетки и стотици интересни факти, ползни тактики и трикове, с които да поддържаме здравето си в кондиция дълги години.

Elena Iltcheva

Elena Iltcheva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Гарантирана сигурност чрез reCAPTCHA и Google.Политиката за поверителност и Условията за ползване се прилагат.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Харесваш статиите ни? Абонирай се!

Абонирайки се ще получавате известия за нашите последни публикации!

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни