Гости “Академия Здравитал” 30.11 и 01.12.2021

Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp

Добре дошли!

Екипът на Здравитал Ви пожелава приятно четене. Разглеждайте ежедневно нови здравни публикации.

Настъпва поредната нова седмица, а с нея пристигат новите издания на любимото ни предаване, “Академия Здравитал”!

На 30-ти ноември при проф. Христо Деянов ще гостува д-р Тотко Найденов и ще има скайп-връзка с доктор Иван Маджаров

Основната тема на събеседване е свързана с Денят на българската здравно-духовна просвета и култура – 25-ти ноември. Доктор Найденов е главен редактор на вестник “Български лекар”. Завършва хуманна медицина в Пловдивския медицински институт през 1972 г. и журналистика в Софийския Университет през 1981 година. Автор на над 45 документално-публицистични книги предимно на медицинска и лекарска тематика, а освен това е член на Съюза на българските писатели (СБП).
Доктор Иван Маджаров е председател на Българския лекарски съюз (БЛС). Получава своето образование в Медицинския университет в Пловдив. Има придобит здравен мениджмънт и изкарана специалност “Уши, нос, гърло”. Преди да оглави БЛС, специалистът е управител на МБАЛ “Пълмед” в гр. Пловдив и същевременно е председател на управителния съвет на Българската болнична асоциация.

На първи декември гост ще бъде доц. д-р Светлин Цонев

В първия ден от последния месец на годината акцентът в “Академия Здравитал” пада върху COVID-19 и усложненията на сърдечно-съдовата система. По тази тема проф. Деянов ще събеседва с доц. д-р Светлин Цонев. Доцент-Доктор Цонев е кардиолог и ангиолог в София с над 10-годишен опит в сърдечно-съдови образни методи, невро-вегетативна регулация и други дейности. Завършва Медицинския университет в гр. София през 2006г. Автор е на близо 40 научни публикации. Участниците в предаването ще дискутират същността на световната пандемия от последните две години и усложненията от нея за част от най-важните органи в човешкото тяло.

В заключение

Скъпи зрители на телевизия “Акакдемия Здравитал” и читатели на блога на Zdravital.bg, бъдете с нас и през новата седмица. Сигурни сме, че ще останете много доволни от подготвените интервюта, анализи и препоръки.

В крайна сметка здравето на човек е най-важно, нали така?

[blog_posts style=”push” columns=”3″ columns__md=”1″ ids=”5440,5428,5173,5093″ badge_style=”circle-inside” image_height=”75%”] [ux_products equalize_box=”true” orderby=”sales”]
Elena Iltcheva

Elena Iltcheva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Гарантирана сигурност чрез reCAPTCHA и Google.Политиката за поверителност и Условията за ползване се прилагат.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Харесваш статиите ни? Абонирай се!

Абонирайки се ще получавате известия за нашите последни публикации!

Безплатни доставки

На всички поръчки над 100.00 лева

Връщане спрямо ЗЗП

При проблем ще върнем пратката Ви

Високо качество

Предлагаме само качествени продукти

100% Сигурност на данните

Грижим се за Вашите лични данни